Bedankt, mantelzorgers!

Vandaag willen we aandacht vragen voor mantelzorgers,

want jullie zijn gewoonweg onmisbaar!

 

Mantelzorger worden van iemand met een hersenletsel of neurologische aandoening gebeurt vaak plotseling. Zowel jouw wereld als die van je dierbare staan ineens op hun kop. Daarbij was het afgelopen jaar bijzonder zwaar. Je geliefde is onbereikbaar in een zorginstelling, of komt net vervroegd terug naar huis. Je hebt misschien veel zelf of met je geliefde moeten ontdekken. Dit is niet evident, en toch gaan jullie iedere dag de uitdaging aan.

Wij zijn jullie in ieder geval al erg dankbaar voor de inspanning die jullie leveren. Jullie maken het verschil, niet enkel voor patiënten maar vaak ook voor therapeuten, artsen, verpleeg- en zorgkundigen.

 

Ken je iemand die mantelzorger is van een persoon met een neurologische aandoening? Of ben je zelf een persoon met een neurologische aandoening en wil je je mantelzorger bedanken?

Stuur ze dan één van onze complimentenkaartjes. Dit kan je doen door de kaartjes hieronder te downloaden. Of tag ze via Facebook (https://www.facebook.com/neuropsychologylab) in de reacties onderaan het kaartje dat je hen graag toe zou sturen. Zo kunnen we vandaag (digitaal) een verschil maken.

Kaartje 1: Jouw wil ik eens in de bloemetjes zetten (download)

Kaartje 2: Ja, er is veel veranderd. Maar je doet het GEWELDIG (download)

Kaartje 3: Iedereen verdient een mantelzorger zoals jij (download)

Kaartje 4: Ik hou van u (download)

Kaartje 5: Jij verdient een bloemetje (download)

 

In samenwerking met de campagne van Dag van de Zorg en de Brain Awareness Week.